Mindfulness

Heart and Soul Coaching

Mindfulness

95% van onze gedachten zijn onbewust, slechts 5% bewust!

De wereld om je heen zit vol met actie, met prikkels en beïnvloedt jouw geest dag en nacht. ’s Nachts lig je in bed te piekeren, rust je niet uit. Overdag zit je vol met stress. Dat merk je meteen: Je werkt minder effectief, je zit minder lekker in je vel en voor je het weet kom je in een negatieve spiraal terecht.

Probeer het met mindfulness!

Dat is leven met aandacht, leven in het nu. Het is een meditatiegerichte vorm van cognitieve gedragstherapie en wordt ingezet voor de volgende problemen:

Met mindfulness richt je je aandacht op het huidige moment en ben je aanwezig in het nu, zonder oordeel, vanuit een open en vriendelijke houding naar jezelf toe. Hierdoor krijg je meer controle over jouw onbewuste gedachtenprocessen en leer je beter omgaan met stressvolle situaties.

Door Mindfulness leer je oordelen of reacties uit te stellen, leer je levenservaringen simpelweg te aanvaarden en te accepteren.
Tijdens de 8 weekse Mindfulness training krijg je grip en controle op jouw dagelijkse leven, houdt het gepieker op en voel je de stress steeds verder afnemen.

Leer te leven in het nu met Mindfulness en wordt een gelukkiger mens!
Deze methode is wetenschappelijk bewezen.

Duur en kosten:
De mindfulnesscursus voor volwassenen duurt 8 weken waarin elke week 2 uur les wordt gegeven.
De totale cursus kost € 495,- (incl. BTW) incl. lesmateriaal

Stel gerust je vragen